Košarkaši Gradine napravili veliko slavlje na parketu

Plasirali se u Premijer ligu BiH

Košarkaši Gradine napravili veliko slavlje na parketu

E. Čaušević

Košarkaši Gradine sinoć su na svom parketu savladali Čelik sa 105:64 u odlučujućem meču finalne serije A1 lige čime su izborili plasman u Premijer ligu BiH za košarkaše.

Gradina je odigrala fantastičnu utakmicu pred svojim navijačima i na kraju je deklasirala Čelik i u velikom stilu se plasirala u elitni rang bh. takmičenja. Čelik se predao već nakon prvog poluvremena i na kraju je bilo samo pitanje kojom razlikom će slaviti tim iz Srebrenika.

Na kraju utakmice košarkaši Gradine su zajedno sa svojim navijačima proslavili ovaj veliki uspjeh, a potpuna "ludnica" nastala je na parketu kada im je uručen pehar za osvajanje A1 lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije