Mićanović: Gradina će igrati Premijer ligu

Trener kluba iz Srebrenika potvrdio

Mićanović: Gradina će igrati Premijer ligu

U vrijeme kada plasman u viši rang takmičenja ne znači nužno da će se taj rang i igrati. 

Ovih dana su HKK Grude i KK Posušje odustali od najvišeg razreda bh košarke a njihovo mjesto najvjerojatnije će zauzeti HKK Čapljina koja će s vjetrom u leđa iz Mostara ponovno zaigrati u Premijer ligi.

Na nedavne kuloarske priče i pojedine napise da KK Gradina iz Srebrenika neće igrati Premijer ligu kontaktrali smo i tvorca uspjeha košarkaša iz Srebrenika trenera Vladimira Mićanovića:

"Kratko bih rekao da svi ti koji su pisali i pričali da Gradina neće igrati PL nisu kontaktirali nikoga iz kluba. Ja potvrđujem da ćemo igrati", kratko je trener Gradine potvrdio dobre vijesti iz Srebrenika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi