Greek Freak: Osjećam se staro
EPA

Igrač Bucksa o svemu

Greek Freak: Osjećam se staro

E. Ganibegović

Sa samo 23 godiine, Giannis Antetokounmpo je napravio mnogo toga u svojoj karijeri, ali više pobjeda, playoff iskustva i prsten je nešto što je u njegovim mislima za budućnost. 

Grekk Freak se najprije želio svima zahvaliti na rođendanskim čestitkama: "Osjećam se staro. Blagoslovljen sam što sam još jednu godinu živio sa svojim timskim kolegama i porodicom."

Što se tiče onoga što je postigao u dobi od samo 23 godine, rekao je :"To je težak rad koji se na kraju isplatio. Iznenađen? Malo. Nisam očekivao da ću biti u ligi s 23 godine i voditi svoju momčad do doigravanja i biti jedan od najboljih igrača u ligi. To je malo iznenađujuće. Osjećam se iznenađen ali tu je mnogo napornog rada u proteklih pet godina i nastavit ću raditi ono što radim i nadam se kako će doći više pobjeda i naravno prsten."

"Vidjeti svoje ime pored Kareemovog, Oscarovog je stvarno velika stvar. Moramo nastaviti s mukotrpnim radom i nadam se da ću nadmašiti neke igrače na listi i ostati tamo gore", izjavio je košarkaš Bucksa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi