Green: Da sam igrao, već bismo slavili titulu

Krilni centar Warriorsa

Green: Da sam igrao, već bismo slavili titulu

Draymond Green je zbog suspenzije propustio peti meč finalne serije.

Krilni centar Warriorsa ističe da mu je to veoma teško palo i da bi njegov tim već došao do prstena da je u prošlom susretu istrčao na teren.

"Smatram da bi već osvojili prsten da sam igrao u petom meču. Zbog svoje nepromišljenosti doveo sam tim u nezgodnu situaciju. Ali ostavljam to iza sebe. Očekuje nas utakmica u gostima u kojoj imamo šansu da dođemo do titule", izjavio je Green.

"Bilo mi je teško posmatrati tim sa tribina. Sigurno jedan od najčudnijih dana za mene. Sjedio sam u civilu i nisam mogao da pomognem momcima. Ne smijem sebi više to dozvoliti", dodao je Green.

Šesta utakmica između Clevelanda i Golden Statea na programu je noćas, tri sata iza ponoći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti