Udarac za Warriorse pred peti meč finala

Suspendovan Draymond Green

Udarac za Warriorse pred peti meč finala

Midhat Šljivak

Golden State Warriorsi neće moći računati na Draymonda Greena u petoj utakmici velikog NBA finala protiv Cleveland Cavaliersa.

NBA liga je objavila danas kako je Green suspendovan zbog flagrantnog faula kojeg je napravio u petak nad LeBronom Jamesom, a s obzirom da je faul prve kategorije, sjajni krilni košarkaš će pauzirati naredni meč.

Tako će Warriorsi pokušati do nove titule doći bez veoma važnog kotača u svojoj mašini, a trenutno je u seriji 3:1 za Golden State.

Green je već ranije bio pod optužbama da udara namjerno rivala i to u finalu Zapadne konferencije, kada je dva puta udario Kevina Duranta.

Tada je prošao bez kazne, ali mu sada spasa nije bilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti