Ključa među NBA zvijezdama: Oštar pogled, pa brutalan nokaut
Foto - Screenshot

Pojavio se snimak

Ključa među NBA zvijezdama: Oštar pogled, pa brutalan nokaut

M. Šljivak

NBA prvaci Golden State Warriorsi suočili su se s ozbiljnim problemima unutar tima.

Tokom treninga ovog tima došlo je do fizičkog obračuna između Draymonda Greena i Jordana Poolea, a Green je ovog puta prešao sve granice.

Iskusni Green poznat je po 'kratkom fitilju'. Često je svojim prljavim potezima u utakmicama izazivao pažnju, a sada je krenuo i na saigrača.

Nije mogao istrpiti provokaciju koju mu je Poole uputio. Odlučio je reagovati i pokušao je mlađem kolegi u lice reći određene stvari.

Međutim, ovaj ga je odgurnuo. To je razbjesnilo Greena koji je zatim uputio žestok udarac prema Pooleu i ovaj je završio na podu. Dalji sukob spriječili su saigrači.

Sukob se desio u srijedu. Sada se pojavio i snimak svega što se dešavalo i jasno je da udarac kojeg je Green uputio nije bio nimalo bezazlen.

Oglasi

Green je po incidentu napustio trening kamp. Neće se vraćati do subote, a generalni menadžer Bob Myers je o svemu rekao.

"Ovakve stvari se događaju. Nikome se ne dopada vidjeti ovako nešto, ne podržavamo to, ali se dešava", rekao je Myers i dodao je:

"Draymond se izvinio timu, Jordan je bio tu. Što se tiče kazni i suspenzija, to ćemo odraditi interno", rekao je generalni menadžer NBA prvaka.

Draymond Green (32) je već 11. godinu član Warriorsa. Postao je legenda tima s kojim je osvojio četiri naslova NBA prvaka, a prošle sezone je ubacivao osam poena po meču.

Jordan Pool je u NBA ligi od 2019. godine. Prošle sezone je konačno dobio prostor za igru i maksimalno ga je iskoristio i ubacivao je 18.5 poena po meču.

Top Komentari

Bosnian_King_Tz
Ova vijest stoji vec 3 mjeseca, sklonite brate
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije