Greenova izjava koja se neće dopasti navijačima Lakersa: Zašto da im se izvinjavam?
FOTO - EPA

Greenova izjava koja se neće dopasti navijačima Lakersa: Zašto da im se izvinjavam?

A. Beganović

Los Angeles Lakersi su u velikom NBA finlu savladali Miami Heat. Slavili su Lakersi 4:2, a konačan pobjednik mogao je biti odlučen i u petom meču, no Danny Green nije pogodio otvoren šut za pobjedu Lakersa u posljednjim trenucima meča.

Zbog toga su navijači Lakersa bili ljuti na ovog košarkaša, a čak su mu stizale i prijetnje smrću.

I sada kada su se strasti smirile o ovoj situaciji je govorio i košarkaš Lakersa, a njegova izjava vjerovatno se neće dopasti navijačima ovog kluba.

"Znate i sami ljudsku prirodu navijača, oni su vrlo emotivni. Igru shvaćaju vrlo ozbiljno, nas vide kao izvođače te igre, a ako se stvari ne odvijaju onako kako bi trebale, onda očekuju da im se izvinjavamo zbog toga. Ali ne, nisam im se dužan izvinjavati", rekao je Green.

"Navijači nisu moj šef ili moj trener. Bez obzira kako sam igrao, neću im se izvinjavati zbog promašaja. Izvinit ću se saigračima zbog grešaka, ako slabo igram odbranu, ako nisam fokusiran i ne krećem se dobro u defanzivi. Ali, navijačima nisam dužan ništa", dodao je košarkaš Lakersa.

Top Komentari

kico
..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti