Grobari i Vojvode se sukobili u Nikšiću, sjevali i noževi

Krvavi obračun navijača

Grobari i Vojvode se sukobili u Nikšiću, sjevali i noževi

Košarkaši Sutjeske iz Nikšića će večeras od 21 sat odmjeriti snage sa Partizanom, a taj meč je imao krvavu uvertiru.

U centru ovog crnogorskog grada je danas u poslijepodnevnim satima izbio veliki sukob navijača dva kluba, a tamošnji mediji javljaju da je privedeno tridesetak osoba, među kojim ima i državljana Srbije.

Navodno su navijači Sutjeske, popularne Vojvode, kamenicama i bakljama gađali Grobare, koji im nisu ostali dužni i došlo je do tuče.

Akterima incidenta je nakon tuče oduzet veći broj noževa, šipki i palica, a epilog svega je veliki broj povrijeđenih navijača.

Podsjećamo, pred večerašnju utakmicu se digla velika prašina koja je izazvana odlukom Sutjeske da zabrani ulaz u dvoranu svim navijačima koji na sebi budu imali obilježje Partizana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi