Grubelić uspješno operisan

Iz Sparsa mu poželjeli brz oporavak

Grubelić uspješno operisan

S. Mlaćo

Dugogodišnji igrač OKK Spars Realway i omladinski reprezentativac Slovenije, Sandi Grubelič, jučer je uspješno operisan u Ljubljani.

 Radi se o napuknuću čašice koljena zbog kojeg je Grubelič imao problema tokom čitave sezone.

"Oporavak od operacije će trajati naredna četiri mjeseca, a našem Sandiju želimo puno sreće, zdravlja i što skoriji povratak na teren", istakli su iz sarajevskog kluba.

OKK Spars Realway će ove sedmice početi sa radom nakon 65 dana pauze.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"U ponedjeljak (danas) će se u klupskim prostorijama održati sastanak svih takmičarskih selekcija i škola košarke s ciljem pronalaska najboljeg rješenja za sigurno održavanje trenažnog procesa unutar zakonskih rješenja koja su izdale nadležne institucije", naveli su iz Spars Realwaya.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi