OKK Spars Realway: Stanje u klubu zadovoljavajuće

Saopštenje sarajevskog kluba

OKK Spars Realway: Stanje u klubu zadovoljavajuće

A. Čaušević

Odlukom KSBiH košarkaško prvenstvo u BiH je završeno prije vremena te će košarkaši Spars Realwaya na parket za nekoliko mjeseci. 

Iz Spars Realwaya su saopštili kako je s obzirom na pandemiju koronavirusa stanje u sarajevskom klubu zadovoljavajuće uz jasnu poruku svojim članovima.

"Tim za prevenciju i brigu ocijenio je zdravstveno stanje unutar kluba zadovoljavajućim, te savjetuje sve članove da se pridržavaju uputa nadležnih institucija. Poštujemo zabranu kretanja za kategorije koje su najviše izložene opasnosti, a molimo i one za koje zabrana ne važi da ograniče svoje kretanje i socijalne interakcije", poručeno je.

Članovima kluba je poručeno kako je na raspolaganju tim ljudi koju su spremni pomoći u bilo kojem trenutku.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Tim stoji na raspolaganju svim članovima u prevazilaženju svakodnevnih poteškoća za vrijeme kriznog perioda", poručili su iz Spars Realwaya.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi