Trener KK Bosna Royal Jelly

Gvozdić: Nikog nema na treningu, ali nadam se najboljem

S. Mlaćo

Dušan Gvozdić, trener KK Bosna Royal Jelly, danas se također  obratio medijima na press konferenciji uoči susreta Sarajlija protiv KK Kakanj.  

Gvozdić je govorio o prvom dijelu sezone u Ligi 10, te subotnjem susretu sa KK Kakanj.

"Mi smo pred Novu godinu nastavili drugi dio sezone, a sada nas očekuje drugo kolo i duel sa KK Kakanj. Kakanj je ekipa koja ima kontinuitet, igrački i trenerski, a nama je zdravstveni bilten sličan onom u školama i ustanovama za djecu. Nikog nema na treningu, napao nas je virus te nadam se da će nas sve proći u ovih par dana. Zrinjski je u prvom dijelu imao taj problem na utakmici sa Letoarom pa su otkazali utakmicu, a ovo su uslovi elementarne nepogode. Nadamo se najboljem", kazao je Gvozdić.

Srbijanski stručnjak rezimirao je  prvi dio sezone.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Prvi dio sezone smo odigrali kako smo odigrali, te imali dva teška poraza. Nadam se da nećemo takve greške da ponovimo i u pozitivnom smo ritmu. Svaku utakmicu želimo da odigramo najbolje što možemo i dajemo sve od sebe, te sam ja to uvijek i rekao igračima. Imamo osam kola do kraja, a u svaku utakmicu idemo da se borimo i da damo sve od sebe", dodao je trener KK Bosna Royal Jelly Dušan Gvozdić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi