Trener Bosne Royal Jelly

Gvozdić: Već od sutra razmišljamo o Sparsima

Samir Mlaćo

Košarkaši Bosne Royal Jelly danas su u dvorani Skenderije u okviru 9. kola Lige 10 za muškarce deklasirali Mladost iz Mrkonjić Grada rezultatom  98:71.

Tokom cijele utakmice Bosna je dominirala, igrala veoma efikasno i njihov trener Dušan Gvozdić bio je zadovoljan poslije utakmice. 

"Poslije stvarno katastrofalnog izdanja u Mostaru prošle nedjelje, imali smo jako tešku nedjelju i dobro smo se spremali za ovu utakmicu. Žao mi je što Mrkonjić nije bio u kompletnom sastavu, a mi smo se ove nedjelje posvetili svom radu. Čestitam igračima na pobjedi, a Mrkonjiću bi poželio sreću u nastavku", kazao je za SportSport.ba trener Bosne Royal Jelly Dušan Gvozdić.

U narednom kolu popularnim Studentima slijedi gradski derbi sa Sparsima.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Mislim da je još rano o tome, a mi idemo jedno po jedno. Već od sutra ćemo razmišljati o Sparsima, a sada je najbitnije da mi vratimo neke svoje navike koje trebamo da imamo u ekipi", dodao je Gvozdić. 

Zaprati KK Bosna Royal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
KK Bosna Royal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi