Slomljena mu vilica: Kapiten Zmajeva podmuklo dobio šaku u glavu, pa ganjao protivnika!

Skandal u Francuskoj

Slomljena mu vilica: Kapiten Zmajeva podmuklo dobio šaku u glavu, pa ganjao protivnika!

A. Čaušević

Kapiten bh. košarkaške reprezentacije Miralem Halilović neće po dobrom pamtiti meč protiv ekipe Roannea. 

Krajem treće četvrtine došlo je do skandaloznog incidenta kada je Halilovića šakom u glavu udario Boubacar Toure.

Prilikom jednog napada domaćih 213 centimetara visoki Toure je podmuklo udario Halilovića u glavu.

Domaći košarkaš je odmah isključen, a nakon što je Halilović došao sebi zaletio se na Tourea i krenuo da se obračuna s njim, međutim ostali igrači i sudije su spriječili veći incident.

Košarkašu Levalloiso Metropolitansa je slomljena vilica i pauzirat će sigurno tri mjeseca što znači da je za njega završena sezona.

Toure će ove sedmice pojaviti pred Disciplincima KS Francuske i čeka ga suspenzija do kraja sezone, a nije isključeno ni da mu Roanne da otkaz.

Nakon incidenta se izvinio na Twitteru kazavši kako nije poslao dobar primjer mladim. Uputio je i izvinjenje Haliloviću. Međutim, šteta je već napravljena.

Top Komentari

WOLF20
I kaze nemoj ih vrijedja ti, mamu je. bo svoju
13 4
user1583752673
Dozivotna zabrana kosarke!
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi