Harden driblingom vratio Rubija u dane kada je bio mlada nada Španije

Kakav potez

Harden driblingom vratio Rubija u dane kada je bio mlada nada Španije

Košarkaši Houston Rocketsa porazili su sinoć na domaćem terenu Utah Jazz sa 118:78 te na taj način poveli sa 2:0 u prvoj rundi play offa.

Naravno, ponovo je najbolji kod Raketa bio nezaustavljivi James Harden koji je ubacio 32 poena, upisao 10 asistencija i 13 skokova te 'slomio' dva zgloba.

U pitanju su zglobovi španskog playmakera Rickyja Rubija kojeg je Harden propisno obrukao u jenom trenutku sinoćnje utakmice.

Rubio je tokom prvog meča pokazao vrlo čudnu taktiku čuvanja Hardena koja nije dala baš najbolji rezultat, a šta tek reći za ovu koju je primjenio sinoć.

Nakon ovog driblinga Hardena Rubio je trebao otići odmah pod tuš... Ipak, prva zvijezda Houstona nije uspjela da kompletira ovu sjajnu individualnu akciju jer je promašila šut za tri poena.

Top Komentari

cako
joj hamo šta mu radi joooj :)))
2 0
Eduka93
Stvarno su ti seljacki naslovi. Gosp. Lendo ;) Razmisli malo o svojoj kreativnosti i o naslovima tipa ovog.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi