Harden: Giannis je imao sjajnu sezonu, no ono što sam ja radio - bilo je legendarno
"Kako je moguće da ja nisam MVP"??? - kao da se pita prva brada NBA lige

Popularni "Brada" se još ne miri s tim da nije izabran za MVP-a sezone

Harden: Giannis je imao sjajnu sezonu, no ono što sam ja radio - bilo je legendarno

James Harden nikako se ne može pomiriti s rezultatima glasanja za MVP-a prošlogodišnje NBA sezone. 

U intervjuu za američki magazin GQ Harden je pričao o svemu a opet se dotakao i prošlosezonske utrke za MVP naslov s Giannis Antetokoumpom.

"Ne možete mi nikako reći da čovjek čiji je tim u jednom trenutku bio na 14. poziciji u ligi a na kraju završio kao četvrti, čovjek koji je u 32 utakmice zaredom zabio 30 i više poena, čovjek koji je imao 8 utakmica s 50 i više poena te dvije utakmice sa 60 nije MVP"? - zavapio je Harden i dodao:

"I poslije svega toga još uvijek svi pričaju o Giannisu? Slažem se, momak je imao sjajnu sezonu kao i njegov tim ali stvari koje sam ja radio su legendarne. Kada se osvrnete 15-ak godina unatrag i vidite sve što sam napravio morate se zapitati je li se ovo zaista dogodilo. Ovakvo što se događalo samo u vrijeme Kareema (Abdul Jabara). Ali nema veze, ja sam sretan a pred nama je cilj osvajanja prvenstva i potpuno sam spreman za takvo što" - prilično samouvjereno je rekao prvi strijelac NBA lige. 

Top Komentari

Deminutive
Harden a.s.
0 2
snickers09
Američki skromno...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi