Heat bolji od Knicksa, Toronto prejak za Buckse, Spursi do pobjede protiv Sunsa

Bullsi i Nuggetsi slavili

Heat bolji od Knicksa, Toronto prejak za Buckse, Spursi do pobjede protiv Sunsa

E. Ganibegović

Košarkaši Miami Heata su poslije jednog produžetka uspjeli slomiti otpor New York Knicksa i slaviti sa 107:103, dok je Toronto bio bolji od Bucksa rezultatom 110:129.

Heat je do domaće pobjede predvodio Wayne Ellington sa 24 poena, ali i Goran Dragić koji je ubacio 19 poena i tome dodao šest asistencija. Kristaps Porzingis je pružio lošu partiju sa 15 ponea, dok je najefikasniji u redovima Knicksa bio Courtney Lee sa 24 poena.


Bucksi nisu mogli protiv Raptorsa iako je Giannis Antetokounmpo odigrao dobru utakmicu sa 24 poena. Raptorsi su slavili na krilima Serge Ibake koji je ubacio 21 poen, a Demar DeRozan je brojao do 20. Jonas Valanciunas je bio također sjajan sa 20 poena i 13 skokova.


San Antonio Spursi su bez većih problema pobijedili Phoenix Sunse sa 103:89. Kawhi Leonard je brojao do 21, ali treba dodati kako je Manu Ginobili sa klupe također ubacio 21 poen. Za Phoenix je Devin Booker zabio 21 poen.

Rezultati ostalih utakmica:

Dallas Mavericks - Chicago Bulls 124:127

Denver Nuggets - Utah Jazz 99:91

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi