Henry pisao na bosanskom jeziku, a komentar ostavio i Bogdan Bogdanović

Sve oduševio porukom za Jusufa Nurkića

Henry pisao na bosanskom jeziku, a komentar ostavio i Bogdan Bogdanović

E. Čaušević

Legendarni francuski napadač Thierry Henry danas je na bosanskom jeziku poslao poruku podrške za bh. košarkaša Jusufa Nurkića koji je doživio tešku povredu.

Naš najbolji košarkaš doživio je težak lom noge na utakmici Portlanda i Brooklyna i to pred kraj drugog produžetka. Nurkić je igrao sjajnu utakmicu i imao 32 poena i 16 skokova, ali prilikom doskoka je doživio stravičnu povredu.

Nurkić će morati na operaciju, a sigurno je da ga više nećemo gledati na parketu ove sezone i da je pred njim oporavak vjerovatno do kraja ove godine.

Bh. košarkaš je dobio dosta poruka podrške iz cijelog svijeta, a mnoge je bez teksta ostavio Thierry Henry koji je čak napisao poruku na bosanskom jeziku.

"Budi hrabar, ne daj se, želim ti brz oporavak", napisao je Henry na svom Instagram profilu.

Na ovoj objavi Henry je dobio dosta komentara i to većinom od ljudi s ovih prostora. Oglasio se čak i srbijanski košarkaš Bogdan Bogdanović koji je pohvalio Henryja za ovaj potez i nazvao ga velikim gospodinom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti