Hercegovački derbi u Mostaru

Zrinjski protiv Širokog

Hercegovački derbi u Mostaru

Večeras će se u mostarskoj dvorani Bijeli Brijeg u sklopu 2.kola košarkaške Lige 6, tj. Lige za prvaka sastati ekipe Zrinjskog i Širokog.

Veliki hercegovački derbi igrat će se u 20 sati, a obje ekipe u ovaj duel ulaze s omjerom 0-1 budući da su Mostarci poraženi u Kaknju, a Široki u Aleksandrovcu.

Zrinjski, kako se otprije zna, u meč ulazi bez ozlijeđenih Princa i Demića, dok će roster Širokog najvjerojatnije biti kompletan. Domaćoj publici će se predstaviti najnovije pojačanje Toure Murry, a u mostarskoj dvorani očekuje se i veliki broj pristalica Širokog.

I duelu ove dvije momčadi više uspjeha dosad je imao Široki, no posljednjih par godina prednost je na strani Mostaraca. Svakako, pred nama je sigurno jedna zanimljiva i dinamična utakmica vječitih rivala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi