Jusup opet na klupi HKK Široki

Ozvaničena saradnja

Jusup opet na klupi HKK Široki

S. Mlaćo

HKK Široki ima novog trenera.

Naime, novi - stari trener ovog kluba je Danijel Jusup.

On će na klupi Širokobriježana naslijediti Damira Vujanovića kojem je ugovor istekao.

"Danijel Jusup je novi/stari trener HKK Široki. On će na klupi najtrofejnijiega kluba u BiH zamijeniti Damira Vujanovića kojemu je istekao ugovor.
Ovim putem klub se zahvaljuje Damiru Vujanoviću na svemu.
Jupu posebno pamtimo po osvojenom 10.naslovu Prvaka BiH.
Dobro nam došao Jupe i sretno!", objavili su iz HKK Široki.

Prije par dana HKK Široki je napustio Dario Drežnjak koji je potpisao za KK Zadar.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Bh. klub će dobiti i obeštećenje.

"Nakon deset lijepih godina provedenih u Širokom, došlo je vrijeme za novi izazov u mojoj karijeri. Želim se zahvaliti svim trenerima, suigračima i svakom djelatniku HKK Široki koji mi je pomogao da napredujem i kao igrač i kao čovjek. Posebno hvala navijačima, bez vas moj uspjeh ne bi bio moguć. S obzirom da sam sa Širokim imao toliko lijepih trenutaka i uspomena, teško bi bilo nešto posebno izdvojiti, ali ipak osvajanje i proslava desete titule ostati će zauvijek u mom sjećanju kao jedan od najljepših trenutaka u mojoj karijeri. Na kraju, košarkaški put je nepredvidiv tako da se nadam da ćemo se opet sportski susresti nekom drugom prilikom. Hvala Vam", poručio je Drežnjak.

Top Komentari

dinass
Samo se vrte u krug
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi