Široki i Sparsi pred publikom

Zaista lijepe vijesti

Široki i Sparsi pred publikom

S. Mlaćo

Publika se polako vraća na sportske događaje u našoj zemlji.

Tako će susret 1. kola Lige 6 za prvaka između HKK Široki i KK Spars Sarajevo biti odigran u prisustvu publike.

To je danas potvrđeno iz redova hercevačkog kluba.

"Zavod za javno zdravstvo ŽZH nam je odobrio da određeni dio publike može doći na utakmice u našu dvoranu. HKK Široki će na utakmici 1. kola Lige 6 za prvaka BiH između HKK Široki i KK Spars koja se igra u srijedu 28.04. u 17 sati, u prodaju pustiti 10% kapaciteta dvorane, odnosno 350 ulaznica. Sjedalice u dvorani će biti označene. Obavezno nošenje zaštitne maskice”, saopštili su iz Širokog.

Svakako da ova vijest raduje, a nadamo se da će tako biti širom naše zemlje i na ostalim sportskim događajima. Široki je već ranije imao podršku navijača protiv Bratunca krajem februara.

Sport bez publika svakako da gubi smisao, a radosna vijest je da se situacija sa pandemijom koronavirusa u našoj zemlji sve bolja.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Svi se raduju tome i nadamo da se život vraća u normalu. Sretni su i klubovi, kao i svi sportski radnici.

‼️ Povratak publike na Pecaru 💙 Zavod za javno zdravstvo ŽZH nam je odobrio da određeni dio publike može doći na...

Posted by HKK Široki on Monday, April 26, 2021

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi