Ni Igokea se nije pojavila na završnici: HKK Široki po 11. put prvak Bosne i Hercegovine
FOTO: HKK Široki

Nevjerovatne scene na Pecari

Ni Igokea se nije pojavila na završnici: HKK Široki po 11. put prvak Bosne i Hercegovine

H. Zilić

HKK Široki po 11. put je osvojio titulu prvaka Bosne i Hercegovine u košarci.

Tim sa Pecare je 11. titulu osvojio na nevjerovatan način, bez borbe u završnici.

Da podsjetimo, završnica u najjačem rangu bh. košarke trebala se igrati u Laktašima, ali je Igokea odustala od organizacije ovog turnira.

Odigravanje Final Foura je zbog toga bilo pod upitnikom, ali iz Širokog su se odazvali na poziv KS BiH i odlučili su da oni organizuju završni turnir.

Međutim, svi timovi osim Širokog izjasnili su se da su protiv odigravanja završnog turnira zbog zgusnutog rasporeda koji su imali u završnici ove sezone.

Tako na današnju završnicu u Široki nisu došle ekipa Sparsa, Borca i Igokee i Širokom je dodijeljena titula prvaka Bosne i Hercegovine.

Nevjerovatne scene iz bh. sporta, ali titula je 11. po redu je u Širokom Brijegu.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

O ovome će se sigurno pričati u narednom periodu u košarkaškim okvirima u Bosni i Hercegovini.

🔜 🏆 😍 Propozcije su jasne, ako se KK Igokea ne pojavi, naša momčad će osvojiti 11 titulu prvaka BiH. 20 sati, Igokea - Široki Ulaz slobodan, svi na Pecaru 💪

Posted by HKK Široki on Saturday, June 5, 2021

Top Komentari

E.Car
Ako su na početku prihvatili propozicije takmičenja kakva je sada logika da se isto prekida zbog previše utakmica?!?!?! Hebem vas usta rahljava!!!! Nikad od vas sportista, hocete na more lijepo vrijeme za vikend!!!!
12 3
PantePita
Izbaciti ih iz lige sve, nema druge. Sirokom cestitke na tituli, kakva god da je
10 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti