15

Komentari (15)

user1583752673
Hehehehrvtbr
Molim vas ne pricajte gluposti Sparsi igrali 8 utakmica u 10 dana ,i jos final four da igraju. Molim vas momci su slomljeni i treba im odmor ovo je Bruka saveza , ne Sparsa i ostali.
Realist
Ovakav seustav se igra zadnjih neznam koliko godina osim sto je zmjesto final4 bio play off a sad bi im bilo jos manje utakmica. Ko je sparsuma kriv sto ne mogu meda i cjelu sezonu igraju sa 6 igraca.
vuckobih
Dobro dosli u Absurdistan. Zbog ovakvih stvari i postoje propozicije igre, cuj ne zele da igraju. Igokea je ispred svih ovih timova za 5 nivo iznad, da li to onda znaci da ne trebaju da igraju iducu sezonu nego da im se odma da titula?
Jasko cologne
Eto vidite koliko klubove zanima prvenstvo
PantePita
Izbaciti ih iz lige sve, nema druge. Sirokom cestitke na tituli, kakva god da je
Nele.
Ovo treba odma kaznit, uzet licencu za sva takmicenja i gotova prica, bezobrazluk. Njima se igra samo ABA, boli ih uho za prvenstvo BIH. Samo sampion drzave treba igrat ABU i gotovo.
dinass
Takmicarska komisija odmah neka podnese otkaze a klubove kazniti sa izbacivanjem iz medjunarodnih takmicenja
E.Car
Ako su na početku prihvatili propozicije takmičenja kakva je sada logika da se isto prekida zbog previše utakmica?!?!?! Hebem vas usta rahljava!!!! Nikad od vas sportista, hocete na more lijepo vrijeme za vikend!!!!
Petraaa
Upravo tako...
ciroa
Ја признам да овај разлог не контам. Играти цијелу лигу и на крају не играти завршни турнир, ништа ми није јасно...
kovacic
Dan ranije su ih obavijestili da će se ipak igrati, nikome nije bilo potrebno jer su svi izborili šta su trebalin(Igokea LŠ, Borac i Spars ABA2)
PantePita
Potrebno je da se zna ko je prvak BiH, cudi me da Sparsi nisu pristali da igraju. Za ove iz RS-a me ne cudi nista, oni bi radije igrali u srpskoj ligi.
Mackintosh
user1585252255
Nasa drzava, nas sport, nas jad.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.