HKK Široki se oglasio nakon meča protiv Sparsa na Grbavici

Zahvalila se domaćinima i pozvali navijače na podršku u četvrtak

HKK Široki se oglasio nakon meča protiv Sparsa na Grbavici

S. Mlaćo

Puna dvorana Novo Sarajevo na Grbavici ispratila je sinoć četvrti meč finalne serije za prvaka između Sparsa i Širokog.

Gosti su na kraju sasvim zasluženo te izjednačili na 2:2. Odluka u prvaku će pasti u četvrtak na Pecari kada se igra peti meč.

Iz HKK Široki zahvalili su se Sparsima na prijemu, te publici na aplauzu.

"Uprava HKK Široki na čelu sa predsjednikom kluba Igorom Jelčićem se iskreno zahvaljuje OKK SPARS na odličnoj organizaciji utakmice i na prijemu nas i naših navijača. Na utakmici je proteklo sve u fer i sportskoj atmosferi, a pljesak domaće publike je sve rekao. Hvala Vam".

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Pozvali su navijače na podršku u četvrtak.

"Pozivamo ovim putem sve ljubitelje košarke u četvrtak 30.05.u 20 sati da dođu na Pecaru na petu - odlučujuću utakmicu za Prvaka BiH i da uz fer i korektno navijanje pomognu sportskom ponosu Hercegovine da osvoje 10. tu titulu".

Top Komentari

Prazina
Ako govorimo samo o BiH titulama, HKK Široki ih je već osvojio 18, tako da bi im ova eventualna ako je osvoje bila 19.-ta. Uz njih imaju i titule prvaka HB i osvojene kupove također HB.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi