HKK Zrinjski priprema se za nadolazeću sezonu, prva provjera sutra u Čapljini

Najmlađi tim bh. lige se naporno priprema za izazove koji su pred njima

HKK Zrinjski priprema se za nadolazeću sezonu, prva provjera sutra u Čapljini

Sutra bi u Sarajevu u prostorijama KSBiH trebalo biti održano ždrijebanje parova za nadolazeću sezonu košarkaškog prvenstva BiH.

U redovima prvaka iz 2018. godine mostarskog HKK Zrinjski budno prate situaciju, te tko će se naći u sutrašnjem ždrijebu.

U međuvremenu trener tima Neven Nikolić, te njegov pomoćnik Ivica Petrić vrijedno rade s mladim timom Plemića kojemu se nedavno priključio i sjajni američki košarkaš Carlbe Lee Earvin koji je u prošloj sezoni nosio dres Proma iz Donjeg Vakufa. Earvin je bio jedan od statistički najboljih košarkaša lige i sigurno će biti lider ovog mladog tima, a trener Neven Nikolić dat će mu sve ovlasti u ruke.

Ekipa već sutra ima prvu provjeru u Čapljini gdje će odigrati utakmicu s domaćinom a to će biti prva utakmica za ove mlade momke nakon pola godine. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

S ekipom HKK Zrinjski trenira i 220 cm visoki centar Robert Rikić koji s Plemićima održava formu čekajući novi angažman. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi