HKK Zrinjski: Protiv Vršca bez Ramljaka
Mostarci će danas na megdan posljednjeplasiranom Vršcu izaći bez jednog od najboljih košarkaša Marka Ramljaka.

Srećom, ozljeda iziskuje kraće vrijeme oporavka.

HKK Zrinjski: Protiv Vršca bez Ramljaka

Marko Ramljak, jedan od najboljih košarkaša mostarskog HKK Zrinjskog propustit će današnji susret 11.kola ABA 2 lige koju Mostarci igraju u Vršcu protiv istoimenog domaćina. Obzirom da je Vršac zakucan za dno sa samo jednom pobjedom prilika je ovo za Mostarce da eventualnom pobjedom uhvate realan priključak u borbi za gornji dom ljestvice.

Ipak, posao će biti itežan neigranjem sjajnog krila koje je i ove sezone u par navrata proglašavanom MVP-om kola ABA 2 lige te jednom od najbitnijih karika u igri HKK Zrinjskog prošle a i ove sezone.

Ramljak je u Tuzli u utakmici 8.kola Premijer Lige košarkaša odigrao samo 15 minuta i napustio parket zbog ozljede pete. Isprva se mislilo da je ozljeda ozbiljnija i da Ramljaka očekuje duže izbivanje s parketa, no nakon pregleda potvrđeno je da će ovaj Posušak trebati odmoriti nekih tjedan dana te da će se neometano moći vratiti treninzima i utakmicama.

HKK Zrinjski je nakon očajnog ulaska u sezonu pohvatao konce svoje igre i zaredali su s pobjedama i u domaćem prvenstvu i u ABA 2 ligi te će uz sarajevske Sparse i uz izbivanje Igokee ponovno biti najozbiljniji kandidati za novu titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi