Hrvoje Vlašić: Do pobjede jedino uz naš maksimum
Hrvoje Vlašić i njegov HKK Zrinjski povezali su nekoliko pobjeda i s optimizmom putuju u Vršac.

Mario Petrič košarkaš Plemića uvjeren je u nastavak niza

Hrvoje Vlašić: Do pobjede jedino uz naš maksimum

Momčad HKK Zrinjskog danas je otputovala u Vršac gdje ih sutra čeka utakmica 11.kola ABA 2 lige kod posljednjeplasirane momčadi Vršca. Zrinjski u Vojvodinu putuje s nizom pobjeda iza sebe a da Plemići mogu sutra slaviti misle i trener Vlašić i košarkaš Mario Petrić.

"Čeka nas izuzetno zahtjevno gostovanje u Vršcu koji je dobra, utrenirana i vođena momčad iako samo jedna pobjeda u ABA2 ligi ne sugerira to. Riječ je o mladoj momčadi koja je u nekolilo utakmica imala faze odlične igre. Na nekim utakmicama im je falilo iskustva. Mi ćemo morati dati svoj maximum da bi uzeli bodove". - kratak i odmjeren je bio trener bh prvaka.

Više optimizma isijavao je košarkaš Plemića Mario Petrić:

"U dobrom smo ritmu, povezali smo nekoliko pobjeda i sa dosta optimizma idemo u Vršac. Oni su upisali tek jednu pobjedu i pokušat će se vaditi na nama. Moramo od početka nametnuti svoj ritam, jer će domaćin sigurno biti motiviran. Vjerujem da ćemo nastaviti niz pobjeda." - rekao je 24-godišnji košarkaš mostarskog kluba.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

Utakmica se igra sutra u 18h u dvorani Millenium u Vršcu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi