HKK Zrinjski: Rasterećeno na jedno od najtežih gostovanja u ligi
Mladi Robert Soldo najavio je sraz sa Sparsima

Plemići gostuju Sparsima

HKK Zrinjski: Rasterećeno na jedno od najtežih gostovanja u ligi

HKK Zrinjski pobjedom se protiv Borca vratio na pobjednički kolosijek.

Već za vikend pred Plemićima je možda i najteže gostovanje u ligi, ono kod jakog sarajevskog tima OKK Spars Realway. Utakmicu 12. kola domaćeg prvenstva najavio je mladi playmaker Zrinjskog Robert Soldo.

"Za vikend nas čeka do sada jedna od najzahtjevnijih utakmica, protiv ekipe koja pripada samom vrhu BIH prvenstva, kako po igračkom kadru tako i po rezultatima." - kazao je Soldo i dodao:

"Igramo utakmicu s ekipom sastavljenom od velikog broja iskusnih igrača , tako da će za nas biti presudno odigrati utakmicu visokog inteziteta i s dobrom energijom pogotovo u defanzivnom dijelu. S veoma važnom pobjedom prošlu subotu protiv Borca, u Sarajevo idemo nešto rasterećeniji ali ipak s obvezom da odigramo dobru utakmicu i opet se vratimo u pobjednički ritam.Također , svim našim navijačima i sportskim pratiteljima želio bih poželjeti sretan i blagoslovljen Božić." - poručio je mladi košarkaš Mostarskog tima.

Top Komentari

Realist
Sretno Zrinjski i IGRAJ DO KRAJA!!!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi