Hladan znoj oblio navijače Oklahome: Westbrook operisao koljeno

Da li će biti spreman za početak nove sezone?

Hladan znoj oblio navijače Oklahome: Westbrook operisao koljeno

Danas su iz OKC-a saopštene informacije koje su itekako zabrinule sve navijače Thundera - Russell Westbrook je operisao koljeno.

Westbrook je već neko vrijeme imao problema sa desnim koljenom, pa je odlučeno da se on podvrgne operativnom zahvatu kako bi se pomenuti problemi konačno riješili.

Kako poručuju iz Thundera, operacija je protekla uspješno, a zaštitinom licu franšize iz Oklahoma Cityja sada predstoji period oporavka.

Westbrook će tako sigurno propustiti sve predsezonske aktivnosti svoje ekipe, a njegovo stanje će ponovo biti procijenjeno za četiri sedmice.

Iako postoji realna šansa da on bude spreman za početak nove sezone, nešto glasniji su oni koji tvrde da će Westbrook propustiti početak iste. Inače, nova NBA sezona zvanično starta 16. oktobra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti