Westbrook ismijavao Hardenove korake i to u njegovom prisustvu

Naravno sve je bilo u šali

Westbrook ismijavao Hardenove korake i to u njegovom prisustvu

S. Grebović

MVP najjače košarkaške lige svijeta James Harden, postao je poznat je po 'steph backu', čuvenom koraku u nazad prije šuta za tri poena.

Individualne ljetne treninge pred novu NBA sezonu zajedno odrađuju zvijezde Houston Rocketsa James Harden i Oklahome City Thundera Russell Westbrook. Pored napornog rada na treninzima, ovaj dvojac nađe i vremena i da se zabavi.

Tako je Russell Westbrook imitirao popularnog 'Bradu' i to dok je Harden bio pored njega.

Mnogi su tokom sezone ukazivali na situacije u kojima je Harden pravio korake kod poteza koji mu je zaštitni znak, a izgleda da je to tema i među ostalim igračima u NBA.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi