Sparsi gostuju u Kaknju

Hodžić: U Kakanj idemo po desetu pobjedu

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Košarkaši Sparsa u okviru desetog kola Lige 12 u subotu gostuju ekipi Kaknja.

Sparsi su u devetom kolu ostvarili i devetu pobjedu u Ligi 12, te derbi protiv Kaknja dočekuju kao jedina neporažena ekipa u košarkaškom prvenstvu BiH. Košarkaš sarajevske ekipe Dino Hodžić kazao je da ih u Kaknju očekuje teška utakmica, ali da vjeruju da mogu nastaviti svoj niz pobjeda.

"U Kakanj idemo kao neporažena ekipa. To je jak tim i ovo će s razlogom biti derbi kola. Sada je svakoj ekipi cilj da budu prvi koji će nas savladati ove sezone", rekao je Hodžić.

On je dodao da Sparsi u Kakanj idu po desetu pobjedu, te da su se cijelu sedmicu dobro pripremali za ovaj derbi.

"Atmosfera je u ekipi odlična, dobro treniramo. Dobra stvar je da nema povrijeđenih i vjerujem da ćemo svi biti spremni za subotu", dodao je za SportSport.ba Hodžić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Utakmica između KK Kakanj i KK Spars igra se u subotu od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije