Houston sprema trade u kojem će se riješiti Russella Westbrooka
Westbrook bi vrlo lako opet mogao promijeniti sredinu

Knicksi i Clippersi u prvom redu

Houston sprema trade u kojem će se riješiti Russella Westbrooka

Russell Westbrook vrlo lako bi u idućoj sezoni mogao postati članom nekog drugog kluba. 

Naime, novinari bliski klubu otkrili su priču kako uprava Rocketsa namjerava tradeovati Russella Westbrooka. 

Ta priča je automatski zagolicala uprave Knicksa i Clippersa koji su navodno već kontaktirali Rocketse u želji da se domognu eksplozivnog playmakera. Clippersi u svojim redovima imaju dosta iskusnih i igrača koji odmah mogu donijeti rezultat, dok Knicksi mogu napraviti paket od mladih i perskektivnih košarkaša. Ova priča nadovezuje se na nedavnu zajedničku izjavu Westbrooka i Hardena koji su rekli kako su zabrinuti za budućnost Rocketsa u aktualnom sastavu. 

Westbrooka kroz cijelu karijeru, unatoč fantastičnim statistikama, bije glas da je košarkaš koji nestaje kada je najvažnije. Upravo je on etiketiran kao glavni krivac raspada sjajnog tima Oklahome, a Westbrook koji je već napunio 31 godinu, ima sve manje vremena da demantira takvo mišljenje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije