Howard Sant Roos iz CSKA stigao u Panathinaikos

Nije se dugo zadržao u Rusiji

Howard Sant Roos iz CSKA stigao u Panathinaikos

Howard Sant Roos službeno je predstavljen u Panathinaikosu. 

Ovaj 29-godišnjak iz Havane na pola prošle sezone stigao je iz AEK-a u CSKA kao zamjena za ozlijeđenog Willa Clyburna. 

Iako je imao neke solidne partije, nakon oporavka sjajnog Amerikanca CSKA je odlučio da ne zadrži ovog krilnog košarkaša koji se vrlo brzo skrasio u grčkom Panathinaikosu. Ugovor je potpisao na 1+1 godinu, a ono što je najinteresantnije od svega je to da još uvijek vlada velika neizvjesnost oko Panathinaikosovog nastupanja u Euroligi. 

No obzirom da grčki prvak dovodi provjerene igrače, ne bi čudilo da od povlačenja iz Eurolige ne bude - ništa, pošto je i taj postupak jednako skup, ako ne i skuplji od samog igranja iste. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi