Nedović sljedeće sezone u Panathinaikosu
EPA

Potpisan ugovor

Nedović sljedeće sezone u Panathinaikosu

Srbijanski košarkaš Nemanja Nedović definitivno se neće vratiti u Crvenu zvezdu.

Nedović je nedavno okončao dvogodišnju epizodu u Olimpiji iz Milana i od tada se povezuje s nekoliko klubova, najčešće s Crvenom zvezdom, no svoju karijeru će nastaviti u Grčkoj.

Mediji u Grčkoj prenose da je Nedović novi igrač tamošnjeg Panathinaikosa i da je s ovim klubom već potpisao jednogodišnji ugovor.

Navodno je Nedović odbio nekoliko ponuda želeći karijeru nastaviti isključivo u Panathinaikosu, tako da mu se želja ispunila, a ubrzo se očekuje i zvanična potvrda transfera.

Potražite više informacija na temu Basket League:

Protekle sezone Nedović je imao 12.2 poena i tri skoka za 21 minut u prosjeku u Seriji A, dok je u Euroligi imao osam poena i dvije asistencije za 16 minuta u prosjeku.

Ranije je Panathinaikos doveo još Marcusa Fostera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi