Nemanja Nedović pred potpisom za Panathinaikos

Ne vraća se u Crvenu Zvezdu

Nemanja Nedović pred potpisom za Panathinaikos

Nemanja Nedović, sjajni srpski combo bek, najverovatnije će karijeru nastaviti u Grčkoj.

Nakon što je proveo dvije sezone u milanskom Armaniju gdje mu je zadnji period protekao obilježen ozljedama, Nedoviću je istekao ugovor, a interesanata za usluge ovog eksplozivnog beka ne manjka.

Puno se pričalo da će se Nedović vratiti u svoj matični klub Crvenu Zvezdu no čini se kako na kraju neće biti ništa od toga. Srpski reprezentativac je prema pisanju Nova.rs u uznapredovaloj fazi pregovora s Panathinaikosom te bi uskoro trebao postati član slavnog grčkog kluba za kojeg se još ne zna hoće li nastupati u Euroligi. 

Grci su zatražili poništenje licence i istupanje, no Euroliga je zaprijetila velikim sankcijama tako da bi prvaka Grčke više moglo koštati istupanje iz EL, nego igranje u istoj. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi