Huligani u Latviji razbili nos Kristapsu Porzingisu

Ni malo lijepe scene...

Huligani u Latviji razbili nos Kristapsu Porzingisu

S. Grebović

Iz Latvije nam stiže dramatičan snimak na kojem se vidi igrač Dallasa Kristaps Porzingis kako krvavog krvavog nosa stoji ispred jednog noćnog kluba.

Novopečeni košarkaš Dallas Mavericksa Kristaps Porzingis se sudeći prema ovom snimku, potukao ispred jednog noćnog kluba u Rigi sa nepoznatim licima, odakle je očigledno on izvukao deblji kraj.

Latvijac je bio u vidno iznerviranom stanju, a u jednom momentu je odgurnuo djevojku kako bi se obračunao sa huliganima, ali ga je policija spriječila u toj namjeri.

Iza Porzingisa je sezone za zaborav jer je bio povrijeđen većim dijelom iste, a početkom februara trejdovan je iz redova New York Knicksa u Dallas Maverickse. 

Pored Porzingisa put Texasa su otišli Courtney Lee, Tim Hardaway JR i Trey Burke, dok su Knicksi dobili iskusnog centra DeAndrea Jordana, sjajne bekove Dennisa Smitha JR i Wesleyja Matthewsa, te dva buduća pika prve runde NBA drafta.

U nastavku pogledajte pomenuti video snimak:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi