Napušta Golden State: Poznato je gdje karijeru nastavlja Kevin Durant

Odlazi u New York

Napušta Golden State: Poznato je gdje karijeru nastavlja Kevin Durant

E. Škorić

Kevin Durant bi, bez obzira kako se sezona završi, trebao da napusti Golden State Warriorse.

Jedan od najboljih košarkaša današnjice Kevin Durent će od naredne sezone nositi dres New York Knicksa, objavio je ESPN.

Durant trenutno igra polufinale Zapada protiv Houstona i želi da osvoji novi prsten, a navodno je spreman da na kraju sezone krene put New Yorka.

Njemu s Warriorsima ističe ugovor ovog ljeta, a ako žele da ga zadrže, Warriorsi bi morali da mu ponude maksimalan ugovor, no u Golden Stateu navodno nisu spremni za to.

ESPN tvrdi da će KD u naredne dvije sezone nositi dres Knicksa i da će pokušati tim iz Madison Square Gardena da vrati u vrh NBA lige, mada Knicksi odavno nisu "oni stari".

Pored Knicksa, za Duranta su se zanimali i klubovi iz Los Angelesa Clippersi i Lakersi, ali navodno je njegova odluka bila da zaigra u Knicksima.

Top Komentari

HaverHvata
Lazete
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije