I Asmir Begović glasao u izboru za All Star meč, ali svi se pitaju gdje je Jusuf Nurkić?

Nije glasao za bh. košarkaša

I Asmir Begović glasao u izboru za All Star meč, ali svi se pitaju gdje je Jusuf Nurkić?

Endin Čaušević

Glasanje navijača za NBA All Star meč još uvijek traje, a i bh. golman Asmir Begović odlučio je da određenim košarkašima da svoj glas.

Očekivano je da LeBron James vodi u ovom glasanju, no mnogi su itekako iznenađeni da je Luka Dončić u samom vrhu. Također, možete glasati i za bh. centra Jusufa Nurkića koji igra sjajnu sezonu, no jasno je da našem košarkašu treba veliki broj glasova da se nađe na All Star meču.

Svoje glasove igračima Zapadne i Istočne konferencije odlučio je dati i bh. reprezentativac Asmir Begović. On je objavio fotografiju na Instagramu s glasovima, a ono što je iznenadilo mnoge njegove fanove jeste da tu nema Nurkića, ali ni Dončića.

Što se tiče Zapadne konferencije u kojoj nastupa Jusuf Nurkić bh. golman je glasao za LeBrona Jamesa, Paula Georgea, Nikolu Jokića, Stephena Curryja i Jamesa Hardena.

View this post on Instagram

🏀 Here are my picks for #NBAAllStar @NBAEurope Vote for yours at nba.com/vote

A post shared by asmir1 (@asmir1) on

Podržite Nurkića u borbi za All Star poziciju

Glasanje navijača za NBA All Star meč traje već određeni period. Za sada je LeBron James očekivano igrač sa najvećim brojem glasova, a za sada u presjeku glasova nema sjajnog bh. centra Jusufa Nurkića.

Fantastični košarkaš Portland Trail Blazersa igra sjajnu sezonu. Na prosjeku je od gotovo 15 poena i 10.5 poena po meču i bez dileme je jedan od najboljih NBA centara.

Za Nurkića možete glasati na nekoliko različitih načina. Najlakši je naravno preko zvanične straniceNBA.com (OVDJE), a glasati mogu i navijači koji imaju aplikaciju lige, te Google račun.

Svaka osoba može glasati jednom u 24 sata, a kako je Nurkić svojim igrama pokazao da je među boljim centrima, sigurno i da zaslužuje organizovano glasanje iz Bosne i Hercegovine.

Top Komentari

Benjamingst
Asmire gdje je Nurkic?
13 4
bebi
Levat!
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti