Jusuf Nurkić "zakuhao" sa Westbrookom: Neću pričati o tom klovnu!
Jusuf Nurkić je u NBA karijeri često provocirao one najveće zvijezde, a osim Westbrooka pamte se i njegovi duelu sa LeBronom Jamesom (Foto: EPA)

Nema poštovanja između njih

Jusuf Nurkić "zakuhao" sa Westbrookom: Neću pričati o tom klovnu!

M. Šljivak

Jusuf Nurkić našao se sinoć u sukobu sa zvijezdom Oklahoma City Thundera Russellom Westbrookom.

Dvojac se i ranije često znao sukobljavati na parketu, a i sinoć nije moglo bez provokacija sa obje strane.

Krenulo je sve od blokada koju je Nurk napravio nad Westbrookom, koji se potom bh. centru odlučio provokativno nasmijati. Nurkić mu je uzvratio nakon što je Russell promašio i naredni šut.

Tu naravno nije bio kraj. Nakon jednog polaganja Westbrook je ponovo imao šta reći Nurkiću, ali po završetku utakmice o njemu nije želio govoriti.

"Neću pričati o tom klovnu", poručio je Westbrook novinarima.

Naravno, nije se dugo čekao odgovor bosanske zvijeri, a on je svoj odgovor poslao na društvenim mrežama...

Nurkić je ovaj meč završio sa 22 poena i 15 skokova, dok je Russell Westbrook upisao triple-double učinak od 29 poena, 14 asistencija i 10 skokova.

Top Komentari

Kiss
koji si ti folirant
0 0
Kobe4life
Nakon Hrvatske, Nurkićeva majorizacija i čamuga
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti