I Euroliga u strahu od koronavirusa: Armani i Real bez publike

I utakmica Eurocupa Brescia - Venezia bit će lišena prisustva navijača

I Euroliga u strahu od koronavirusa: Armani i Real bez publike

Utakmica 27. kola Eurolige koja će se igrati u milanskom Mediolanum Forumu, između Armanija i madridskog Reala, igrat će se bez prisustva publike. 

Odlučeno je to u sjedištu Eurolige a odluka je donesena po preporuci Svjetske Zdravstvene Organizacije (WHO). 

U cilju zaštite igrača, trenera i sudaca u dvorani će biti pripremljeni i posebni medicinski protokoli, a sve u cilju sprečavanja pojave i širenja COVID-19 virusa. U dvorani sem navijača neće biti ni sportskih novinara kao ni dodatnih članova klubova. Otkazani su i uobičajeni medijski protokoli, a sem učesnika meča u dvorani će moći biti samo TV ekipa, osoblje dvorane i medicinski djelatnici.

Identičan protokol bit će apliciran i na utakmici Eurocupa koju će odigrati talijanski timovi Brescia i Venezia. 

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi