I muškarci plaču, posebno kada saznaju da su prvi put u petorci na All-Star meču

Trae Young dočekao sjajne vijesti

I muškarci plaču, posebno kada saznaju da su prvi put u petorci na All-Star meču

E. Škorić

Trae Young, sjajni šuter Atlante Hawksa, prvi put će dobiti priliku da igra na All-Star meču.

Young se nakon sjajne sezone opravdano našao u petorci Istočne konferencije na NBA All-Staru koji je na programu 16. februara u Chicagu.

Zajedno s Pascalom Siakamom iz Toronto Raptorsa, s kojim će dijeliti svlačionicu te Lukom Dončićem, mladim Slovencem koji predstavlja Zapadnu konferenciju, debitovaće u najuzbudljivijoj utakmici unutar NBA sezone.

Debitanti su emotivno dočekali vijest o nastupu na All-Staru, a posebno emotivno bilo je u stanu  Younga. Zvijezda Hawksa je i zaplakala dok je s porodicom na TV-u čekala konačan odabir.

Igrača rođenog u Oklahomi je Dallas izabrao kao petog picka prve runde NBA drafta 2018. godine, ali je proslijeđen u Atlantu u čijem dresu je ove sezone na prosjeku od 29.2 poena, 8.6 asistencija i 4.7 skokova po utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi