Trae Young i Luka Dončić pozvani na takmičenje u trojkama na All Staru

Veliki rivali

Trae Young i Luka Dončić pozvani na takmičenje u trojkama na All Staru

Dva najbolja rookieja iz prošle NBA sezone, Luka Dončić i Trae Young pozvani su na takmičenje u šutiranju trojki na predstojećem All Star vikendu. 

Dva momka čije su karijere isprepletene od prošlog drafta kada je Atlanta s Dallasom mijenjala pickove da bi se domogla Younga nauštrb Dončića, trebali bi odmjeriti snage i u trojkama, no još uvijek je neizvjesno hoće li do tog duela doći. 

Dok je već izvjesno da će Young prihvatiti poziv, Luka Dončić još uvijek razmišlja hoće li se odazvati ili ne. Gotovo je sigurno da će mladi Slovenac participirati na glavnoj utakmici u nedjelju jer je broj glasova koje je već sada dobio impozantan i samo čudo bi se trebalo desiti da ga ne vidimo u United Centru u Chichagu. 

I Trae Young igra odličnu sezonu pa ne bi bila neka prevelika senzacija ni da on nastupi u glavnom dijelu programa. Podsjetimo, Luka Dončić prošle je sezone proglašen najboljim novakom godine u NBA dok je tik iza njega bio sjajni šuter Hawksa Young. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi