I Nikola Jokić pozitivan na koronavirus!

Novi slučaj u Beogradu

I Nikola Jokić pozitivan na koronavirus!

E. Škorić

Centar Denver Nuggetsa Nikola Jokić navodno je pozitivan na koronavirus.

Kako je javio ESPN, košarkaš Denvera bio je pozitivan na testiranju na koronavirus u Srbiji i njegov povratak u Sjedinjene Američke Države je odgođen.

Jokić nema nikakve simptome i osjeća se dobro, ali je na testiranju "pao".

Podsjećamo da je zaražen i Novak Đoković, kao i njegove kolege teniseri Grigor Dimitrov i Borna Ćorić. Svi oni družili su se tokom turnira u Beogradu i Zadru.

Što se Jokića tiče, on je 11. juna bio zajedno s Novakom na utakmici Mege, a vjeruje se da je i u Beogradu ovih dana također bio u društvu tenisera.

Top Komentari

Kockasecera
Majko mila gluposti vise, uzmes test, pozitivan, opasna bolest, karantin, kao ljudi umiru, a ti zdrav ko dren! Nikakve simptome nemas, nista. Drug mi bio pozitivan, kaze nemam pojma ni da sam bio bolestan. Prebolio, a pusac, nije neki sportski tip, debeo, prosle godine gripa ga zakovala za krevet 15 dana... Je li smo stvarno toliki glupani svi ili sam ja bas glup pa ne vidim neke stvari. Nema logike jbteee
6 2
Penderinos
Jeste li vi sportski portal ili zdravstveni časopis, da znam da nesvracam u buduce
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi