8

Komentari (8)

Penderinos
Jeste li vi sportski portal ili zdravstveni časopis, da znam da nesvracam u buduce
Turgut2
Ovo je vise rospijski sajt samo guzice i sise
ed85
Ne moras gledati od**** s portala
Kockasecera
Majko mila gluposti vise, uzmes test, pozitivan, opasna bolest, karantin, kao ljudi umiru, a ti zdrav ko dren! Nikakve simptome nemas, nista. Drug mi bio pozitivan, kaze nemam pojma ni da sam bio bolestan. Prebolio, a pusac, nije neki sportski tip, debeo, prosle godine gripa ga zakovala za krevet 15 dana... Je li smo stvarno toliki glupani svi ili sam ja bas glup pa ne vidim neke stvari. Nema logike jbteee
LOLLOL
Harvard: “Wanna scholarship?
Penderinos
@Kockasecera nastranu sto si misliš da je korona izmišljotina, nego da ti se drug sutra ne naljuti, dosta si loši stvari napisao o njemu sad ga neće ni jedna treba pogledati :-)
Kockasecera
Hahha u afektu nisam ni primijetio sta napisa za druga, sreca pa ga nisam imenovao, iako sam ga detaljno opisao bas onako kako jeste. Mada, ni ja nisam nesto bolji ?
Benjamingst
@Kockasecera slusao sam skoro njemackog doktora uvezi Covid19. Kaze da test nije tacan 100% da moze da pokaze pozitivan na Covid19 kad covjek ima obican virus gripe... I da je Covid19 upravo obicna gripa a da svijet manipulise. Ja vijerujem da je virus tu a da je toliko opasan NE!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti