Igokea produžila ugovore sa dvojicom košarkaša

Milošević i Šibalić ostaju u Igokei

Igokea produžila ugovore sa dvojicom košarkaša

D. Rakanović

Prvak Bosne i Hercegovine Igokea krenuli su sa sklapanjem igračke križaljke za narednu sezonu.

Danilo Šibalić i Đorđe Milošević potpisali su nove dvogodišnje ugovore, potvrdili su danas iz Igokee. 

Igokea je tako uspjela zadržati kostur ekipe, pošto ugovore za narednu sezonu imaju kapiten Vuk Radivojević, Robert Rikić, Miroslav Pašajlić i Darko Talić. Trener Igokee i naredne sezone biće Dragan Bajić. 

Danilo Šibalić igra na poziciji krila, visok je 204 cm, u ABA ligi prošle sezone postizao je prosječno osam poena i imao 4,3 skokova. Krasi ga odličan šut za tri poena. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Đorđe Milošević (199 cm) je u Igokei došao prije tri sezone i postao nezamjenjiv zbog odličnih odbrambenih sposobnosti. Milošević je u regionalnoj ligi prosječno postizao 4,6 poena i 4,7 skokova. 

Igokea će u narednoj sezoni ponovo biti jedini predstavnik naše države u regionalnoj ABA ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi