7

Komentari (7)

Crknite dušmani , Igokea je prvak države BiH kakve takve !!!
kurjak
Kad pročitam ovakve vijesti život mi se smuči.Dok Bosna i Sloboda tavore i jedva kraj s krajem sastavljaju titule uzimaju nekakva Igokea ili Lištica.U fudbalu tako isto,moju Slobodu samo čudo može spasiti da ne ispadne iz PL a da bude sve crno vjerovatno najbogatiji čovjek u BiH, vlasnik Binga umjesto da pomogne i napravi vrhunske ekipe u Tuzli on operisan od sporta.
Ta tvoja sloboda kad je najaca bila nije nikad bila prvak države na nivou cijele države , zato dečko ne budali
kurjak
@Ajah20 Ja i, imaš u svijetu koliko hoćeš ekipa koje su i starije ekipe od Slobode pa nisu bile prvaci države.U ta neka bivša vremena teško si mogao nešto ostvariti pored Crvene Zvezde, Partizana, Dinama, Hajduka sve ekipe iz većih gradova bivše države.Danas je situacija drugačija, pokradeš državu ,imaš para za kvalitetnije igrače i u nekakvim Laktašima ima ekipa koja je prvak države.E tugo moja.
pjanke.sa
…zemlje koju ne priznaju.
user1596891057
Glupo je pisati bilo šta,sve je jasno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.