6

Komentari (6)

Pajver
****še Laktaši bosnu
Tegeltija_NO1
Jedini sport u koji Dodik licno daje pare sto je pokrao od naroda,i jedini sport u kojuemu navija za Bosnu i Hercegovinu sa sigurnošću to kazem jer sam zivi svjedok bio kada je gledao utakmicu nase reprezentacije i sve to zato sto voli kosarku kao sport. I svjedok sam jos toga kada je rekao da ce pomoci KSBiH i kao clan predsjednistva i kao fizicko lice mislim na materijalna sredstva.
DolinaHeroja
Lijepo za vidjet, u sred Laktaša intoniranje himne BiH kao i odigravanje samog finala kupa Mirza D. Napredak jeste mal, al ipak zaslužuje svaku pohvalu uzimajući u obzir "stanje" društva u čitavoj zemlji. Kakvi smo, dobro nam je !!! A o dominaciji i rezultatu domaćina je sve suvišno reći, pored same činjenici da Bajić (trener Igo.) tokom cijele utakmice nije bio prinuđen da pozove čak ni jedan "time-out". Čestitka Igokei, pohvale za KS BiH !!
Prazina
Da su bili gledaoci himna se sigurno nebi ni čula, a možda ni puštala i možda ni finale igralo tamo
DolinaHeroja
Lijep i adekvatan primjer za buduća organiziranja turnira, kupova i reprezentativnih utakmica BiH u svim većim Bosanskorecegovačkim gradovima poput Mostara i Banjaluke naprimjer!! Ovi i ovakvi pristupi najviše mogu doprinjet razvoju i jačanju same Bosne i Hercegovine, društa i kulture. Iole civilizovani građani ipak koriste mozak umjesto nasilja il sličnog.
TesanjskiBrnjo
Igokea drugi svijet za ostale bh. kosarkaske klubove.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.