Igokea startala sa pripremama

Vicešampion naše zemlje

Igokea startala sa pripremama

Košarkaši Igokee startali su s pripremama za novu sezonu.

Igosi su 'motore' upalili u Laktašima, a na prvom treningu od prošlogodišnjeg sastava su bili Vuk Radivojević, Aljoša Janković, Nemanja Nikolić, Đorđe Milošević i Robert Rikić. Prisutni su bili i novi košarkaši Sava Lešić i Jimmy Gavin, dok će se Trey Kell ekipi priključiti danas.

"Mi ćemo da gledamo da dovedemo još minimum tri igrača. Jednog igrača šutera, jednom na poziciji tri i četiri i jednog na poziciji centra. To je moja ideja. Sada gledamo i tražimo. Gledamo da što manje stranaca dovedemo, a više igrača sa naših prostora. Vidjećemo šta možemo da uradimo. Imamo neke ideje", kazao je trener Nenad Trajković, pa dodao:

"Želimo da dovedemo izuzetno kvalitetne igrače. To je neka moja želja da dovedemo makar jednog izuzetno kvalitetnog igrača, koji bi nam bio udarna osnova da možemo da pariramo jačim timovima sa jačim budžetom nego što mi imamo."

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Aleksandrovčani će se takmičiti u ABA ligi, a cilj je i da vrate trofej u domaćem prvenstvu.

Top Komentari

DamirT
Ma ne treba dati govnima ni da igraju ligu!!
1 3
gladijajator
upravi direktoru i igračima mamu jebem
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi