Igor Kokoškov pred otkazom u Sunsima
U Sunsima nemaju strpljenja za loše rezultate ove sezone

Phoenix je ubjedljivo najgori tim u NBA ligi

Igor Kokoškov pred otkazom u Sunsima

Emir Dindić

Sve više medija u Americi javlja kako bi  Igor Kokoškov vrlo brzo mogao dobiti otkaz u Phoenix Sunsima. 

Iako uoči početka sezone niko nije očekivao od Kokoškova plasman u play-off ili borbu za doigravanje, svakako su očekivali se bolji rezultati od dosadašnjih.

Sunsi su najlošiji tim u ligi sa samo 12 pobjeda na 62 susreta.

U Phoenixu već gube strpljenje jer su očekivali da mladi tim pokaže bolje rezultate pogotovo jer im je došao i prvi pik sa prošlogodišnjeg drafta DeAndre Ayton, ali ni to nije puno pomoglo da bi ostvarili bolje rezultate. 

Navodno u Sunsima su već počeli tražiti nasljednika Kokoškovu na klupi Sunsa, a najčešće ime koje se spominje je ono Freda Hoiberga koji je početkom ove sezone otpušten u Bullsima.

Top Komentari

Benjamingst
Uci se covjek, koje sledeci? San Antionio?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi