Igrač Warriorsa promijenio agenta, znači li ovo odlazak u Lakerse?
Kako sada stvari stoje neko od igrača Golden Statea će definitivno napustiti ovaj tim

Još jedan u nizu igrača koji se povezuje sa timom iz Los Angelesa

Igrač Warriorsa promijenio agenta, znači li ovo odlazak u Lakerse?

S. Pašalić

Ove sezone je situacija u ekipi Golden Statea poprilično turbulentna.

Warriorsi su početkom sezone nakon povrede Stepha Curryja imali krizu rezultata u kojoj su upisali nekoliko vezanih poraza u NBA ligi.

Bio je to i period u kojem su se dešavale i druge stvari koje su stvarale lošu atmosferu u ovoj ekipi. Tako je situacija koja je unijela najviše nemira u ekipu bila svađa između Draymonda Greena i Kevina Duranta u utakmici protiv Los Angeles Clippersa kada je Green pri rezultatu 106:106 i samo 5 sekundi do kraja izgubio loptu, što je jako naljutilo Kevina Duranta koji je nakon toga ušao u raspravu s njim.

Nakon toga se dosta pisalo o odlasku Duranta u Lakerse, a zatim se pojavila informacija i da bi Klay Thompson mogao kod LeBrona Jamesa.

Najnovija informacija govori da bi sada i Draymond Green mogao završiti u Lakersima. On je u Warriorsima još od 2012. godine i malo ko je očekivao da bi mogao napustiti Golden State.

Međutim njegov posljednji potez sugeriše da bi moglo doći do promjene s obzirom da je Green promijenio agenta i odabrao Richa Paula da ga zastupa.

Paul je blizak prijatelj LeBrona Jamesa, a on je također čovjek koji je zastupao Anthonyja Davisa i zbog njega New Orleans nije htio da započne pregovore sa Lakersima. Da li će uspjeti dovesti Greena u Lakerse ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi