"Igrači Crvene Zvezde su postupili ispravno. Uskoro neće biti usamljeni u ovakvim akcijama"

Zanimljivo izlaganje predsjednika Unicsa

"Igrači Crvene Zvezde su postupili ispravno. Uskoro neće biti usamljeni u ovakvim akcijama"

E. Dindić

Potez Crvene Zvezde da protiv Žalgirisa ne drži transparent "Stop ratu" još uvijek je tema broj jedan u košarkaškim krugovima. 

Mediji i javnost osudili su taj potez s punim pravom, međutim ima onih koji misle drugačije.

Predsjednik Unicsa iz Kazana Jevgenij Borisovič Bogačev imao je drugačije mišljenje.

"Igrači Crvene Zvezde su postupili ispravno. Mislim da uskoro neće biti usamljeni u ovakvim akcijama. Sve bi trebalo da ide na bolje, da dođe na svoje mjesto. A sport da se kloni politike i poltičkih izjava", rekao je Bogačev te dodao:

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Čitao sam da će se strani igrači uskoro vratiti u naš hokej. To me iskreno raduje. Dobro im je kod nas, sviđa im se u Rusiji. Siguran sam da će se isto desiti i u košaraci", završio je svoje izlaganje Bogačev.

Top Komentari

stranputica
Sretno i vama i hokeju i crvenoj zvijezdi u Azijskoj ligi.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi